Cuisine au four brengt de mensen samen rond de oven. Onze chef zorgt voor smaakvolle gerechten op basis van dagverse producten.

U kan gastronomisch komen genieten van onze korte ( 3-gangen), tussenwandeling ( 4-gangen) of lange wandeling( 6-gangen). Op donderdag- en vrijdagmiddag kan tevens bij ons terecht voor een lunchmenu ( voorgerecht en hoofdgerecht) aan 22 euro / persoon.

Ons gezellig en ruimogend kader biedt plaats voor een veertigtal personen.

 

Onze chef heeft het woord “koken” een nieuwe betekenis gegeven.
Door gebruik te maken van een traditionele houtoven krijgen de bereide gerechten terug een authentieke smaak die velen onder ons vergeten zijn: het pure…

Aanschouw het spektakel van show cooking terwijl u van uw heerlijke, gastronomische maaltijd geniet en de herboren smaken “herontdekt”.

 

Openingsuren:
Woensdag: 18 uur tot 22 uur
Donderdag: 12 uur tot 14 uur & 18 uur tot 22 uur
Vrijdag: 12 uur tot 14 uur & 18 uur tot 22 uur
Zaterdag: 18 uur tot 22 uur
Zondag: 12 uur tot 14 uur