Boom met bloesems achtertuin Hoeve Roosbeek Limburg Zepperen Sint-Truiden Restaurant Hoeve Roosbeek Zepperen Sint-Truiden Limburg Hoeve Roosbeek Kamer Charme Hotel Hoeve Roosbeek Zepperen Limburg Sint-Truiden Loungeruimte bar Hoeve Roosbeek Limburg Zepperen Sint-Truiden Gin Tonic Hoeve Roosbeek Gedekte tafel terras Hoeve Roosbeek Gastronomisch gerecht Hoeve Roosbeek Limburg Zepperen Sint-Truiden
Event op maat

Zorgeloos Genieten

We verzorgen jullie feest tot in de details met oog op perfectie. Op deze manier kunnen jullie zorgeloos genieten van een onvergetelijke dag in onze authentieke vierkantshoeve.

 

 

Onze ervaring leert dat persoonlijk contact dé succesformule is om een prachtig feest te organiseren zoals jullie het zouden wensen. Een walking dinner, huwelijksfeest, babyborrel, feest aan tafel of een businessformule. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden als vertrekpunt. Maak een afspraak met ons en we bekijken samen de mogelijkheden want jullie wens is onze missie.

 

 

❥ Bij Hoeve Roosbeek bieden we een totaalconcept aan zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

❥ Capaciteit van 10 tot 100 personen.

❥ Het menu kan in samenspraak aangepast worden naar jullie wensen.

❥ Er is gratis wifi voorzien alsook de nodige installaties  (beamer, screens, microfoons).

❥ Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien om jullie gasten te ontvangen in deze idyllische omgeving.

Wij nodigen jullie graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Ben jij op zoek naar een betoverende omgeving voor jullie droomhuwelijk? Het idyllische Haspengouw is dé place to be!

Klik hier voor meer informatie.

Event op maat

Concept 72

Concept 72 is onze realisatie gelegen naast de hoeve. Hier trachten we alles te realiseren waar we in de hoeve vaak net niet de mogelijkheden toe hadden.

 

Deze realisaties gebeuren in samenwerking met het Kookatelier. De jarenlange ervaring van chef Jeroen Bleus geeft een boost aan “Concept 72”. De bediening en organisatie verloopt zoals steeds door Hoeve Roosbeek. We trachten op deze manier meer mensen te helpen en continuïteit aan onze werking te geven.

 

In Concept 72 kunnen recepties tot 80 personen, barbecues en feesten aan tafel tot 55 personen. Concept 72 huisvestigt ook tal van bedrijven voor overleg, meetings en businessdinners.

 

Ook hier bekijken we graag samen de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak om de locatie ter plaatse te bekijken en samen een formule uit te werken want ook hier is jullie wens onze missie.