Onze arrangementen geven je de mogelijkheid om jouw moment compleet te maken, zodat je kan terugkijken op een onvergetelijke beleving. Deze dienen, omwille van ons kassasysteem, op voorhand aangevraagd en gereserveerd te worden aangezien ze bij de afrekening anders niet meer verrekend kunnen worden. Alle arrangementen zijn gebaseerd op een overnachting in een standaardkamer op basis van 2 of meer personen per kamer. Een upgrade is mogelijk mits een supplement van 15€ voor een deluxe kamer en 35€ voor de suite. Arrangementen en/of acties zijn niet cumuleerbaar.

Het verwenarrangement – 177,50€ per persoon
Een overnachting inclusief ontbijt, gebruik van het privé-wellness complex gedurende 2u30 met badlinnen en dit in combinatie met het 5-gangen degustatiemenu. Mogelijkheid tot 6-gangen menu mits 12€ per persoon supplement.

Het gastronomisch arrangement – 127,50€ per persoon
Een overnachting inclusief ontbijt en het 5-gangen degustatiemenu. Mogelijkheid tot 6-gangen menu mits 12€ per persoon supplement

Het midweek arrangement (geldig van woensdag tot en met vrijdag) – 105€ per persoon
Een overnachting inclusief ontbijt en een gevarieerd 3-gangen menu. Mogelijkheid tot 4-gangen menu mits 12€ per persoon supplement. Van 6 april tot en met 12 mei is de keuken ook op maandag en dinsdag geopend.

Het Haspengouw arrangement – 232,50€ per persoon
Geniet 3 dagen van het mooie Haspengouw inclusief 2 overnachtingen met ontbijt, 2 avonden gastronomisch genieten (een 3-gangen menu en een 5-gangen degustatiemenu) en dit telkens op basis van 2 personen per kamer.

Het relax arrangement – 127,50€ per persoon
Een overnachting inclusief ontbijt, gebruik van het privé-wellness complex gedurende 2u30 met badlinnen en een fles bubbels voor 2 personen.

Het kortweg arrangement (geldig van zondag tot en met woensdag) – 110€ per persoon
Een overnachting inclusief ontbijt, gebruik van het privé-wellness complex gedurende 2u met badlinnen en een fles bubbels voor 2 personen.

Het fietsarrangement – 90€ per persoon
Een overnachting inclusief ontbijt en het gebruik van 2 e-bikes voor een volledige dag.

Het vespa arrangement – 100€ per persoon
Een overnachting inclusief ontbijt, het gebruik van 1 vespa voor 1 dag voor 2 personen en een kaart met route ter beschikking. Tip: voorzie je steeds van handschoenen en warme kledij.

Voorwaarden gesteld door onze partner (vesparoute):

  • Waarborg van 300€ (betaling kan met MC of Visa). Dit bedrag wordt ingehouden door Vesparoute bij schade.
  • 2de mogelijkheid = “Rijden zonder zorgen”. Je betaalt 25€ extra per vespa en “koopt” je vrijstelling als het ware af