Gastronomisch restaurant

Het concept gastronomisch genieten staat voor een totaalbeleving, te starten met een aperitief in onze aparte lounge aan het haardvuur of op ons wondermooie terras in de zomer. Daarna kan u plaats nemen aan een van onze tafels. Chef-kok Wouter Van Hoof kookt Frans gastronomisch, waarbij de authentieke pure smaak centraal staat.

Hoeve Roosbeek opende haar deuren in 2010. We behouden enerzijds onze wandeling menu’s en serveren hierin de reeds ontstane klassiekers van Hoeve Roosbeek. Eerlijke en pure keuken zoals we ze in de streek willen hebben.

Anderzijds gaan we een stapje verder. De introductie van ons degustatiemenu, te krijgen in 5 of 7 gangen, geeft de mogelijkheid om kennis te maken met de hedendaagse keuken met onze eigen toets klaargemaakt en gepresenteerd. Degusteren is proeven, is verrassen, is kennis maken met iets bijzonder.

In het voorjaar van 2019 werd onze keuken volledig vernieuwd. Vanaf nu krijgt elke gast een open en transparante kijk op onze passie, de pure gastronomie. Vanuit elke tafel krijgt u een zicht op onze culinaire artiesten. Kom genieten van onze open keuken dewelke mede dankzij de financiële steun van de Provincie Limburg tot stand kwam

Reserveer hier jouw moment

proef ons Limburg menu

vermelding in
Gault&Millau

icoon michelingids restaurant

vermelding in
Michelin