Landschap Hoeve Roosbeek Zepperen Sint-Truiden Limburg Kamer Charme Hotel Hoeve Roosbeek Limburg Zepperen Sint-Truiden Zwembad wellnessruimte Hoeve Roosbeek Zepperen Sint-Truiden Limburg Ijsemmer met cava en twee glazen Hoeve Roosbeek Limburg Zepperen Sint-Truiden Sauna in de wellnessruimte Hoeve Roosbeek Limburg Zepperen Sint-Truiden

Binnen de knusse wellness van Hoeve Roosbeek kan je enkele uurtjes van innerlijke rust genieten om jouw batterijen terug op te laden. De privé wellness is een unit bestaande uit de Finse sauna, hammam, infrarood cabine, zwembad, jacuzzi en terras. Hygiëne en onderhoud staan bij ons hoog in het vaandel.

De infraroodcabine werkt verlichtend bij spier- en gewrichtspijnen.

Een compacte hamam mag niet ontbreken in het wellness gebeuren

Een Finse sauna om alle afvalstoffen weg te zweten

Geniet alleen of met twee in een warm, bubbelende jacuzzi

Bubbelarrangement – 155€ voor 2 personen

Gebruik van de privé-wellness voor 2 personen gedurende 3 uur, inclusief een fles bubbels.

Ontbijtarrangement – 160€ voor 2 personen

Gebruik van de privé-wellness voor 2 personen gedurende 3 uur, inclusief een uitgebreid ontbijt met: broodjes, croissants, koffiekoeken, beleg, fruit, cornflakes, zalm, koffie en fruitsap.

XS sauna arrangement – 160€ voor 2 personen

Gebruik van de privé-wellness voor 2 personen gedurende 3 uur, inclusief een pastagerecht. Het pastagerecht wordt op een afgesproken tijdstip geserveerd in het complex.
XS arrangement enkel op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag & zondagnamiddag.

XL arrangement – 180€ voor 2 personen

Gebruik van de privé-wellness voor 2 personen gedurende 3 uur, inclusief een hoofdgerecht en dessert. Deze worden op een afgesproken tijdstip geserveerd in het complex.
XL-arrangement enkel op woensdag,donderdag, vrijdag, zaterdag & zondagnamiddag.

Het relax arrangement – 127,50€ per persoon

Een overnachting inclusief ontbijt, gebruik van het privé-wellness complex gedurende 2u30 met badlinnen en een fles bubbels voor 2 personen.

Het kortweg arrangement (geldig van zondag tot en met woensdag) – 110€ per persoon

Een overnachting inclusief ontbijt, gebruik van het privé-wellness complex gedurende 2u met badlinnen en een fles bubbels voor 2 personen.

SFEERVOL RELAXEN

Prijzen

2 uur - €100

Prijs voor 2 personen

2,5 uur - €120

Prijs voor 2 personen

3 uur - €140

Prijs voor 2 personen