Sommelier Hoeve Roosbeek Limburg Zepperen Sint-Truiden Gastronomisch gerecht Hoeve Roosbeek Gastronomisch gerecht Hoeve Roosbeek Gastronomisch gerecht Hoeve Roosbeek Gastronomisch gerecht Hoeve Roosbeek

Het concept gastronomisch genieten staat voor een totaalbeleving, te starten met een aperitief in onze aparte lounge aan het haardvuur of op ons wondermooi terras in de zomer. Daarna kan je plaats nemen aan een van onze tafels met zicht op de open keuken. Chef-kok Wouter Van Hoof kookt Frans gastronomisch, waarbij de authentieke smaak, door eerlijke en pure streekproducten, centraal staan.

 

Onze GASTvrijheid en dagverse GASTronomie zorgen voor een optimale beleving van de omgeving, van elkaar en van je smaakpapillen.

 

Om deze beleving te verhogen, werken we vanuit één verfijnd, en vol verrassingen geserveerd, degustatiemenu. Degusteren is proeven, verrassen en kennis maken met iets bijzonder.

 

Voor onze kamergasten bieden we nog steeds de mogelijkheid om een hoeve arrangement te boeken, een overnachting met een heerlijk 3- of 4-gangen menu.

 

Als trouwe partner investeerde de provincie Limburg in onze open keuken. Elke gast krijgt een open en transparante kijk op onze passie, de pure gastronomie. Vanuit elke tafel krijgt u een zicht op onze culinaire artiesten.

GASTRONOMISCH GENIETEN

Onze Menu's

Gelieve voedselvoorkeuren en allergenen bij reservatie te vermelden. Wij doen ons uiterste best om met uw wensen rekening te houden. Op zaterdagavond starten we steeds vanaf ons 6-gangen degustatiemenu.
Logo Provincie Limburg
Gault-Millau-2022
Logo Le Guide Michelin
RESERVEREN

Gastronomisch Genieten

Reserveren is noodzakelijk en kan met aankomst op de volgende momenten:

 

Maandag & dinsdag: op aanvraag voor kamergasten

Woensdag:  tussen 18u30 en 20u

Donderdag: tussen 12u en 13u15 & 18u30 en 20u

Vrijdag: tussen 12u en 13u15 & 18u30 en 20u

Zaterdag: tussen 18u30 en 20u

Zondag: tussen 12u en 13u15

Hoeve Arrangement €129 per persoon
——————————————————–

Een overnachting inclusief ontbijt en een gevarieerd 3-gangen menu (aankomst maandag tot vrijdag).

Van woensdag tot en met vrijdag kan het menu met een vierde gang worden uitgebreid mits een supplement van €15 per persoon.

 

Gastronomisch Arrangement €159 per persoon
——————————————————–

Een overnachting inclusief ontbijt en het 5-gangen degustatiemenu (aankomst van woensdag tot en met vrijdag.

Zaterdag Arrangement €174 per persoon
——————————————————–

Een overnachting inclusief ontbijt en het 6-gangen degustatiemenu op zaterdag.

 

 

Op donder- en vrijdagmiddag willen wij u laten genieten van een 3-gangen lunchmenu aan € 50 of een 4-gangen aan € 65.
Mogelijkheid tot all-in formule van Champagne, aangepaste wijnen, waters tot en met koffie aan € 90, voor de 4-gangen komt de all-in formule op € 115.

 

Iedere zondagmiddag een glaasje Champagne of alternatief naar wens vergezeld van amuses, gevolgd door een 4-gangen menu naar inspiratie van de chef, inclusief water en koffie aan € 100 en inclusief een mooi selectie van onze aangepaste wijnen aan € 125