Het concept gastronomisch genieten staat voor een totaalbeleving, te starten met een aperitief in onze aparte lounge aan het haardvuur of op ons wondermooie terras in de zomer. Daarna kan u plaats nemen aan een van onze tafels. Chef-kok Wouter Van Hoof kookt Frans gastronomisch, waarbij de authentieke pure smaak centraal staat.

 

Hoeve Roosbeek opende haar deuren in 2010. We behouden enerzijds onze wandeling menu’s en serveren hierin de reeds ontstane klassiekers van Hoeve Roosbeek. Eerlijke en pure keuken zoals we ze in de streek willen hebben.

 

Anderzijds gaan we een stapje verder. De introductie van ons degustatiemenu, te krijgen in 5 of 6 gangen, geeft de mogelijkheid om kennis te maken met de hedendaagse keuken met onze eigen toets klaargemaakt en gepresenteerd. Degusteren is proeven, is verrassen, is kennis maken met iets bijzonder.

 

In het voorjaar van 2019 werd onze keuken volledig vernieuwd. Vanaf nu krijgt elke gast een open en transparante kijk op onze passie, de pure gastronomie. Vanuit elke tafel krijgt u een zicht op onze culinaire artiesten. Kom genieten van onze open keuken dewelke mede dankzij de financiële steun van de Provincie Limburg tot stand kwam

GASTRONOMISCH GENIETEN

Onze Menu's

RESERVEREN

Gastronomisch Genieten

Reserveren is noodzakelijk en kan voor volgende momenten:

 

Woensdag:  tussen 18u en 21u

Donderdag: tussen 12u en 13u30 & 18u en 21u

Vrijdag: tussen 12u en 13u30 & 18u en 21u

Zaterdag: tussen 18u en 21u

Zondag: tussen 12u en 13u30

Wandelingmenu 9 juni – 22 augustus

——————————————————–
Makreel
Watermeloen / Venkel / Radijs

Zeebaars*
Scheermes / Selder / Zeegroenten

Alkens Landvarken
Raap / Wortel / Kool

Kers
Platte kaas / Chocolade / Rozemarijn

*Extra gerecht

——————————————————–
43€ 3-gangen menu
55€ 4-gangen menu*
———————————————————
14€ Ambachtelijke kazen** van de chariot
8€ Ambachtelijke kazen** i.p.v. dessert
———————————————————
20€ / 27€ Aangepaste wijnen
Wijnarrangement exclusief dessert
Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu
Voor elk gerecht voorzien we een alternatief ifv allergenen
Allergenen / voorkeuren moeten op voorhand gemeld worden

Op donderdag- en vrijdagmiddag bieden we de mogelijkheid tot een 3-gangen all-in. Starten doen we met een glaasje champagne vergezeld van hapjes. Vervolgens serveren we een 3-gangen menu met aangepaste wijnen, waters en koffie inbegrepen.

Tevens worden onze wandeling- en degustatiemenu aangeboden of kan er à la carte geluncht worden.

Voor groepen vanaf 10 personen maken we graag een persoonlijk voorstel. U kan ons contacteren per mail info@hoeveroosbeek.be of telefonisch 011/783610