Het concept gastronomisch genieten staat voor een totaalbeleving, te starten met een aperitief in onze aparte lounge aan het haardvuur of op ons wondermooi terras in de zomer. Daarna kan je plaats nemen aan een van onze tafels met zicht op de open keuken. Chef-kok Wouter Van Hoof kookt Frans gastronomisch, waarbij de authentieke smaak, door eerlijke en pure streekproducten, centraal staan.
Onze GASTvrijheid en dagverse GASTronomie zorgen voor een optimale beleving van de omgeving, van elkaar en van je smaakpapillen.
Om deze beleving te verhogen, werken we vanuit één verfijnd, en vol verrassingen geserveerd, degustatiemenu. Degusteren is proeven, verrassen en kennis maken met iets bijzonder.
Voor onze kamergasten bieden we nog steeds de mogelijkheid om een hoeve arrangement te boeken, een overnachting met een heerlijk 3- of 4-gangen menu.
Als trouwe partner investeerde de provincie Limburg in onze open keuken. Elke gast krijgt een open en transparante kijk op onze passie, de pure gastronomie. Vanuit elke tafel krijgt u een zicht op onze culinaire artiesten.