HEB JIJ OOK NOOD OM JE BATTERIJEN (HER) OP TE LADEN

Betrap jij jezelf er ook wel eens op dat je eerder leeft om te werken dan werkt om te leven? We bevinden ons vaak in een constante rush, waardoor goed presteren in combinatie met het managen van ons privéleven niet altijd op wieltjes loopt.  

Maar hoe krijg je jouw gedachten helemaal weg van die dagelijkse sleur, routine en drukte? En belangrijker nog, hoe bewaar je jouw work-life-balance? Wij geven je graag de nodige tips! 

Tips&Tricks

Creëer zen-momenten 

Maak je hoofd iedere dag leeg en creëer zen-momenten voor jezelf. Leg je werk eens een uurtje naast je neer en lees een boek of ga wandelen in de prachtige omgeving rondom Zepperen. Er zijn talloze wandelroutes, zoals: de perenboomgaardwandeling, de oude tramroutewandeling, de fruit-vallei wandeling en nog zo véél meer!  

 

Plan quality time 

Plan quality time met je familie, want samen tijd doorbrengen is nog steeds belangrijk. Het vinden van die tijd, met ieders drukke agenda, is vaak een uitdaging.Het is bewezen dat je na het zien van vrienden of familie je weer een extra boost krijgt. 

 

Bepaal je prioriteiten  

Het gevolg van te veel te willen doen? Veel frustratie! Stel daarom prioriteiten om dit te voorkomen. Maak een lijstje wat voor jou écht belangrijk is en geef dit voorrang. Plan je week in zodat je toch nog voldoende tijd hebt om te spenderen met jouw bubbel!  

 

Geniet van je vrije dagen 

Je hoeft niet op vakantie te gaan en veel geld uit te geven, maar je batterijen moeten wel opgeladen worden. Vrije dagen zorgen namelijk voor nieuwe energie. Je bent hierdoor productiever en vrolijker. Zet tijdens je verlof je telefoon uit en lees geen e-mails. Geniet van je welverdiende vakantiedagen!

 

“Evenwicht tussen wat je moet doen en wat je wilt doen, kan leiden tot geluk en succes.” – Stephen Hall 

 

Hopelijk kan jij je batterijen terug opladen met onze tips! Wij kijken er alvast naar uit om jou te mogen ontvangen in onze warme hoeve.